Чемпіони з Бердянська 2016!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

IMG 4032Комунальним закладом «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради спільно з Управлінням молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації з 22 квітня по 22 травня 2016 року заплановано проведення фінальних змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» по трьом віковим групам.

 

Перший фінал відбувся на стадіоні «Таврія» м. Василівка. Змагалися юнаки 2004 р.н. Виборювати нагороди змагань прибули команди міст Бердянська, Токмака, Полог, Приморська, с. Великої Білозерки та с.Благовіщенка К-Дніпровського району.

IMG 4043

         На передньому етапі по 9 гравців з кожної команди здавали екзамени по елементам техніки футболу. Кращими були визначені: Удовіченко Іван ЗОШ №5 м. Токмак (жонглювання) та вихованці Благовіщенської ЗОШ Олександр Котенко (удари на дальність), Владислав Вовк (удари та точність)

         В перший день змагань були проведені групові турніри. До полу фіналів потрапили команди: ЗОШ №20 м. Бердянськ, ЗОШ с. Благовіщенка, ЗОШ №1 м. Приморськ та юні футболісти Василівської гімназії «Сузір’я».

       IMG 4022

  Результати полу фінальних та фінальних змагань:

ЗОШ с. Благовіщенка - гімназії «Сузір’я» Василівка 0-2,

ЗОШ №20 м. Бердянськ - ЗОШ №1 м. Приморськ 2-0,

Гра за 3 місце ЗОШ с. Благовіщенка - ЗОШ №1 м. Приморськ 3-1,

Гра за 1 місце ЗОШ №20 м. Бердянськ - гімназії «Сузір’я» Василівка 2-0.

         За підсумками змагань третє місце вибороли учні ЗОШ с. Благовіщенка (тренери Андрій Діденко та Аркадій Лойко). Друге місце у василівських юнаків (тренер Андрій Мицик). Перше місце та право участі у всеукраїнських змаганнях вибороли учні ЗОШ №20 м. Бердянськ (трненер Віталій Шачков). Необхідно відзначити, що гравці команди-переможця були на рік молодше своїх опонентів. Кращим гравцем турніру визнали учня ЗОШ №20 м. Бердянськ Степана Ковальського, який отримав приз від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

         Команди були нагороджені кубками, медалями та грамотами Управлінням молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації.

IMG 4028

Директор ОЦ ФЗН «Спорт для всіх» Олег Рибченко

Партнери

Запорiзька обласна рада

Украинская ассоциация футбола

Футбольна погода

Погода
 

Ми у соцмережах

Київський час

html clock code часы для сайта

Чем-нат області 2023

Розклад, Аматори 2023

Дитячий Чемпіонат 2023

# Команда Матчі Очки
1 Металург 8 19
2 Юпітер 8 16
3 ОСДЮСШОР 1 8 14
4 ОСДЮСШОР 2 8 9
5 Рома 8 0

Интернет-магазин Мебель Запорожье Украина онлайн