ОФИЦИАЛЬНО: РЕШЕНИЕ КДК ЗОФФ ОТ 17.04.2013

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Протокол № 1-2013

засідання Контрольно-дисциплінарного комітету

Запорізької обласної федерації футболу

м. Запоріжжя                                                                                    17 квітня 2013 року

 

ПРИСУТНІ:

  1. Монько Євген Миколайович;
  2. Потапенко Роман Володимирович;
  3. Олексюк Костянтин Олександрович.

Присутні три з п’яти членів КДК.

Збори вважаються правомочними та відкритими.

 

Порядок денний

1. Про порушення під час гри 14.04.2013р. Кубка Голови Запорізької обласної державної адміністрації між командами «Чернігівський район» – «Комунарський район» (м. Запоріжжя).

 

З першого питання слухали:

Інформацію Монько Є.М. «Про порушення під час гри 14.04.2013р. Кубка Голови Запорізької обласної державної адміністрації між командами «Чернігівський район» – «Комунарський район» (м. Запоріжжя)».

Командою Комунарського району подано протест, на підставі того, що на боці команди Чернігівського району приймали участь гравці, місце проживання яких не зареєстровано в Чернігівському районі. Перед початком гри представником команди Чернігівського району було надано лише три паспорта гравців, що були внесені до рапорту арбітра. Команда Комунарського району просить зарахувати команді Чернігівського району технічну поразку. Протест подано у строки передбачені розділом 10 Положення про проведення обласного турніру, тому КДК приймає даний протест до розгляду.

У ході слухань, із рапорту арбітра встановлено, що в грі на боці команди Чернігівського району приймали участь гравці, які не були внесені до заявки команди на турнір, а саме: Головко Сергій та Гєдіков Антон.

Крім того, у ході слухань встановлено, що на гру не з’явився Лавриненко Максим – головний арбітр, призначений комітетом арбітрів ЗОФФ. Про причини неявки, на час розгляду справи, не повідомив, тому КДК приходить до висновку про неповажність причин неявки.

Крім того було встановлено, що арбітри матчу Тіщенко Павло та Бутенко Євген не виконали вимоги п. 6.2 Положення про проведення обласного турніру, відповідно до якого перед початком матчу арбітр зобов’язаний перевірити відповідність гравців занесених в протокол матчу до заявки команди-учасниці, для чого йому надаються представниками команд: заявка команди та паспорт (або копія паспорту) кожного гравця.

Проаналізувавши та обговоривши матеріали справи, керуючись пунктом 1 статті 38, статтею 39, статтею 57, пунктом 2 статті 56, статтею 61 Дисциплінарних правил ЗОФФ,-

 

Вирішили:

1. У порядку підпункту 5 пункту 1.3. статті 14, анулювати результат матчу між командами «Чернігівський район» – «Комунарський район» який відбувся 14 квітня 2013 року, та зарахувати команді Чернігівського району технічну поразку з рахунком 0:3.

2. У порядку пункту 3.7. статті 25, - за неявку на календарний матч без поважних причин – арбітра Лавриненка Максима – відсторонити від арбітражу на один місяць.

3. У порядку пункту 3.12. статті 25, - за порушення Регламенту в частині допуску футболістів до матчу – арбітрів Тіщенка Павла та Бутенка Євгена – відсторонити від арбітражу на три матчі (тобто від обслуговування матчів другого та третього етапів Кубку).

 

Голосували: «за» - 3, «проти» - 0, «утрималися» - 0

 

У відповідності до пункту 2 статті 64 Дисциплінарних правил ЗОФФ це рішення може бути оскаржене до Апеляційного комітету ЗОФФ не пізніше 10 (десяти) днів з моменту його отримання.

 

Партнери

Запорiзька обласна рада

Украинская ассоциация футбола

Футбольна погода

Погода
 

Ми у соцмережах

Київський час

html clock code часы для сайта

Чем-нат області 2023

Розклад, Аматори 2023

Дитячий Чемпіонат 2023

# Команда Матчі Очки
1 Металург 8 19
2 Юпітер 8 16
3 ОСДЮСШОР 1 8 14
4 ОСДЮСШОР 2 8 9
5 Рома 8 0

Интернет-магазин Мебель Запорожье Украина онлайн