Останній фінал 2015!!!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

IMG 3628У м.Бердянськ завершились фінальні змагання обласного турніру з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» серед юнаків 2002-2001рр.н., які традиційно проводить комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради.

 

Перемогу виборювали шість кращих команд області: ЗОШ №3 м.Бердянськ, ЗОШ Бердянськиого району, ЗОШ с.Приазовське, гімназія №10 м.Мелітополь, ЗОШ №5 м. Токмак та колегіум №1 м.Пологи.

IMG 3623

            Традиційно проводились змагання з елементів техніки футболу. Кращими були: жонглювання – Андрій Руденко Бердянський район; удари на дальність – Євген Куліков м. Мелітополь; удари на точність – Данііл камордін м. Бердянськ. Переможці в номінаціях отримали футбольні м’ячі від ТМ «Coca-cola».

На стадіоні «Енергія» велась запекла боротьба за нагороди змагань. У матчі за 3 місце пологівські юні футболісти (тренер Віктор Кулініч та Денис Удод) перемогли представників бердянського району. Переможця фінального двобою визначили тільки 9-метрові штрафні удари. Основний час матчу між командами міст Бердянська та Мелітополя закінчився з рахунком 0-0. По пенальті з рахунком 4-2 перемогли мелітопольські спортсмени (тренери Андрій Ємельянцев та Станіслав Заброда). Друге місце за місцевими вихованцями (тренер Едуард Бондаренко).

Переможці та призери були нагороджені кубком, медалями, грамотами управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації. Кращі гравці турніру: Назаренко Владислав, Лазаренко Олександр, Ярмола Борис, Писаревський Олександр та юні футболістки Кристина Коляда, Марія Барчан отримали футбольні м’ячі від обласної федерації футболу.

IMG 3625

Організатори змагань висловлюють подяку працівникам Бердянської ДЮСШ (Миколі Даниленку та Едуарду Бондаренку) за проведення заходу на високому організаційному рівні.

Директор ОЦ ФЗН «Спорт для всіх» ЗОР Олег Рибченко

Партнери

Запорiзька обласна рада

Украинская ассоциация футбола

Футбольна погода

Погода
 

Ми у соцмережах

Київський час

html clock code часы для сайта

Чем-нат області 2023

Розклад, Аматори 2023

Дитячий Чемпіонат 2023

# Команда Матчі Очки
1 Металург 8 19
2 Юпітер 8 16
3 ОСДЮСШОР 1 8 14
4 ОСДЮСШОР 2 8 9
5 Рома 8 0

Интернет-магазин Мебель Запорожье Украина онлайн