Підсумки змагань з футзалу обласної спартакіади "Хто ти, майбутній олімпієць? 2016"

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

27.03.-726-27 березня в місті Приморськ відбулись фінальні змагання з футзалу серед юнаків 2003-2004 рр.н. XXV ювілейної обласної спартакіади сільських школярів «Хто ти, майбутній олімпієць?.

 

Це вже другий з чотирнадцяти запланованих Запорізькою обласною організацією ВФСТ "Колос" видів програми спартакіади в цьому році.

Загалом 12 команд розпочинали боротьбу за медалі в зональних змаганнях з футзалу, а до фіналу з урахуванням «золотих» очок в іграх між собою потрапили 6 з них: Приморський, Мелітопольський, Пологівський, Якимівський, Запорізький та Василівський район. Господарі майданчику здобули в своїх матчах всі перемоги і заслужено посіли підсумкове перше місце (тренери Віктор Клименко та Олег Іорганський).

27.03-Приморск

Друге місце в запеклій боротьбі вибороли юнаки Пологівського району (тренери Віктор Кулініч та Денис Удод).

27.03-Пологи

Третю сходинку, поступившись в підсумку пологівцям одним заліковим балом, посіла команда Мелітопольського району (тренери Володимир Федорець та Олександр Перебийніс). Далі місця розподілились наступним чином: 4 місце – Василівський район (тренер Андрій Мицик), 5 місце – Запорізький р-н (тренер Дмитро Висоцький), 6 місце – Якимівський р-н (тренер Володимир Костишак).

27.03-8

27.03.-6

В нагороджені учасників та призерів змагань брали участь голова Запорізької обласної організації ВФСТ "Колос" Анатолій Земляков, голова Приморської районної ради ФСТ «Колос» Володимир Васильєв та директор Пологівської ДЮСШ Іван Сіденко. Команди, які посіли призові місця отримали кубки, медалі та грамоти. Також подарунками від організаторів змагань були відзначені кращі гравці фінальних змагань. Ними стали: Мочулян Іван (Приморський р-н), Слепченко Дмитро (Якимівський р-н), Рокотянський Станіслав (Мелітопольський р-н), Левшин Дмитро (Пологіський р-н), Фокін Денис (Василівський р-н) та Крисько Арсен (Запорізький р-н).

Рез ультати всіх поєдинків фінальної стадії наведені нижче:

Партнери

Запорiзька обласна рада

Украинская ассоциация футбола

Футбольна погода

Погода
 

Ми у соцмережах

Київський час

html clock code часы для сайта

Чем-нат області 2023

Розклад, Аматори 2023

Дитячий Чемпіонат 2023

# Команда Матчі Очки
1 Металург 8 19
2 Юпітер 8 16
3 ОСДЮСШОР 1 8 14
4 ОСДЮСШОР 2 8 9
5 Рома 8 0

Интернет-магазин Мебель Запорожье Украина онлайн