Перші переможці 15 березня 2015!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Приморськ план місячник 03815 березня п.р. у спортивному комплексі Запорізької АЕС м. Енергодар завершились фінальні змагання першості області з футзалу під гаслом «Граємо за Україну разом!» серед юнаків 2000-2001 рр.н.

 

Які проводить КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради разом з управлінням молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації та обласною асоціацією міні-футбола (футзала).

Два місяця 22 колективи вели боротьбу за призові місця. Перед останнім етапом 4 команди мали однакові шанси отримати медалі турніру. Перший матч додав інтриги до боротьби за призові місця – «Таврія» Василівка переграла неодноразових переможців обласних та всеукраїнських змагань команду «Темп» з Енергодара. У другому матчі вихованці пологівської ДЮСШ з мінімальним рахунком 1:0 здолали мелітопольський «Аріс».

За підсумками фінальних двобоїв перше місце посіли гравці команди «Темп» (тренер Ігор Черненко). Тільки краща різниця забитих та пропущений м’ячів вивела на другий щабель п’єдисталу пологівських футзалістів (тренери Віктор Кулініч та Денис Удод). Бронзові медалі отримали гравці «Таврії» (тренер Андрій Мицик).

Кращими гравцями турніру були визначені: Ільченко Денис «Аріс-2», Омельченко Олег «Аріс-1», Бєлан Данило «Темп», Фесенко Андрій ДЮСШ Пологи, Корнійчук Денис «Таврія». Всі отримали призи, медалі та кубки від КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради.

Організатори турніру дякують керівництву та працівникам спортивного комплексу Запорізької АЕС м. Енергодар за проведення змагань на високому організаційному рівні.

 

Підсумкова таблиця фінальних змагань:

  1. «Темп» Енергодар – 15 очок
  2. ДЮСШ Пологи - 13
  3. «Таврія» Василівка - 13
  4. «Аріс-1» Мелітополь – 12
  5. «Аріс-2» Мелітополь - 6
  6. «Аскон» Якимівка – 3
  7. ДЮСШ Чернігівка – 0

 Приморськ план місячник 033

Директор центру  Олег Рибченко

Партнери

Запорiзька обласна рада

Украинская ассоциация футбола

Футбольна погода

Погода
 

Ми у соцмережах

Київський час

html clock code часы для сайта

Чем-нат області 2023

Розклад, Аматори 2023

Дитячий Чемпіонат 2023

# Команда Матчі Очки
1 Металург 8 19
2 Юпітер 8 16
3 ОСДЮСШОР 1 8 14
4 ОСДЮСШОР 2 8 9
5 Рома 8 0

Интернет-магазин Мебель Запорожье Украина онлайн