СТАРТОВИЙ ТРЕНІНГ ВОЛОНТЕРІВ ФІНАЛІВ ЛІГИ ЧЕМПІОНІВ-2017/2018!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

ucl  Понад 400 волонтерів відвідали першу офіційну зустріч волонтерської родини, яка вже за п’ять днів розпочне свою роботу на локаціях, присвячених проведенню фіналів Ліги чемпіонів.

 Керівник волонтерської програми Оксана Лесик розповіла про те, що провести фінали Ліги чемпіонів у Києві допомагатимуть 507 волонтерів із 27-ми країн світу. Майже половина з них — молоді люди у віці від 18-ти до 24-х років. 56% уже брали участь у волонтерських програмах спортивних подій, тож мають відповідний досвід проведення змагань на найвищому рівні. «Це перший офіційний для вас день в якості волонтерів. Дякую, що долучилися до волонтерської програми, і переконана, що разом нам вдасться залишити Київ у серцях усіх відвідувачів», — сказала Оксана Лесик.

 

champs

Очільник Києва Віталій Кличко відзначив важливість роботи кожного волонтера, а також пообіцяв спеціальні відзнаки для найстійкіших.

«Ми готові презентувати наше місто для гостей завдяки вам. Ваша робота дуже важлива. Знаю, що багато хто з присутніх допомагав 2012 року на Євро і минулого — на Євробаченні. Ви потрібні нам, щоб провести всі заходи на найвищому рівні. Дякую кожному, хто вирішив допомогти провести цей грандіозний спортивний івент», — сказав міський голова.

А перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко згадав, як і сам брав участь у волонтерській програмі: «Перш за все, хочу передати вітання від президента національної асоціації Андрія Павелка, а також амбасадорів фіналів Ліги чемпіонів Ії Андрущак та Андрія Шевченка. Я також брав участь у волонтерській програмі — у 2012 році під час Євро. Дуже тішить те, що я виступаю перед кращими волонтерами футбольної сім’ї. УЄФА, Київ та ФФУ разом зроблять усе, щоб провести фінали якнайкраще».

До вирішальних матчів жіночої та чоловічої Ліги чемпіонів, які відбудуться 24-го та 26 травня відповідно, залишилося менше трьох тижнів. Керівник організаційного комітету від України Андрій Бондаренко переконаний, що Київ упорається з навантаженням, і неабияк допоможуть у цьому саме волонтери: «Наша команда велика. Без вас така подія не відбудеться, саме ви допоможете і покажете, що наша країна гостинна і привітна. Я впевнений, що разом нам вдасться провести фінали на найвищому рівні».

Крім того, привітати та відзначити внесок волонтерів у загальний успіх України як господаря фіналів Ліги чемпіонів прийшли легенди українського футболу — Олег Протасов та Олександр Головко.

«Наші люди люблять і гостинно приймають представників будь-якої нації. Фінали Ліги чемпіонів — велика подія для всієї планети, усі погляди будуть прикуті до Києва. Волонтери перші, хто демонструватиме нашу гостинність. Саме від вас залежить, як подію оцінять зі сторони. Бажаю отримати задоволення від наступних кількох тижнів», — зазначив Олег Протасов.

А Олександр Головко згадав, як майже дістався фіналу Ліги чемпіонів 1999 року, але на шляху «Динамо» стала німецька «Баварія».

«20 років минуло з того часу, коли наша команда зупинилася за крок від фіналу. Можу сказати, що той сезон — це найкращі емоції в житті. Добре, що «Баварія» не приїде (усміхається). Саме ви зробите цей фінал дійсно найкращим, тому бажаю вам наснаги й сил», — сказав головний тренер молодіжної збірної України.

На тренінгу також був установлений фотобокс, у якому кожен бажаючий міг зробити фото на згадку з офіційним хештегом волонтерів — #JoinTheChampions. 

Окрім того, в ході презентації волонтерської програми найкмітливіші з тих, хто відповідав на запитання у спеціальному квізі, отримували подарунки від ФФУ та УЄФА.

 

champs2champs2

Партнери

Запорiзька обласна рада

Украинская ассоциация футбола

Футбольна погода

Погода
 

Ми у соцмережах

Київський час

html clock code часы для сайта

Чем-нат області 2023

Розклад, Аматори 2023

Дитячий Чемпіонат 2023

# Команда Матчі Очки
1 Металург 8 19
2 Юпітер 8 16
3 ОСДЮСШОР 1 8 14
4 ОСДЮСШОР 2 8 9
5 Рома 8 0

Интернет-магазин Мебель Запорожье Украина онлайн